دوربین مداربسته چیست + انواع آن
این مقاله آماده پاسخ به این سوال است که دوربین مدار بسته چیست. دوربین مداربسته (دوربین مخفی) یک سیستم تلویزیونی است که در آن سیگنال ها به صورت عمومی پخش نمی شود، بلکه تصاویر به صورت خصوصی مانیتور می شوند و کارایی این نوع دوربین ها عمدتاً برای اهداف نظارتی و امنیتی است.
در واقع دوربین مدار بسته سیستمی است که برای انتقال سیگنال های ویدئویی از دوربین های مخفی به مانیتور یا ضبط کننده استفاده می شود که به آن "مدار بسته" می گویند زیرا همانطور که گفته شد سیگنال ها به صورت عمومی پخش نمی شوند، اما می توان به کاربران مجاز خاصی دسترسی داشت. .
بر این اساس فرم کامل دوربین های مداربسته، دوربین های مداربسته تلویزیونی می باشد. با توجه به استفاده گسترده از سیستم های مداربسته در امنیت، دوربین های مداربسته عمدتاً به دوربین های مدار بسته امنیتی خانه و مشاغل اطلاق می شود.
دوربین مدار بسته چگونه کار می کند؟
دوربین مدار بسته بر موقعیت استراتژیک دوربین ها بر اساس فضای موجود و نمایش ورودی دوربین بر روی صفحه نمایش دستگاه های نظارتی متکی است. این نوع دوربین ها فقط توسط افرادی که آن ها را نصب کرده اند قابل مشاهده هستند و در بیشتر موارد کاملا خصوصی هستند.
یک سیستم دوربین مدار بسته فقط از دوربین های امنیتی و مانیتور تشکیل شده است. در مرحله بعد واحدهای ضبط مختلف برای ذخیره و مشاهده ویدیو ایجاد می شود. دوربین های امنیتی از لنزهای پیشرفته با سرعت بالا برای ضبط پخش زنده استفاده می کنند. پس از سالها توسعه، دوربینهای نظارتی میتوانند تصاویری با وضوح بالا و صدای واضحی را که دولتها در اطراف شهر نصب میکنند، ارائه دهند. برای استفاده از خدمات دوربین مداربسته تهران کلیک کنید.
حتی در تاریکی مطلق در شب، دوربینهای امنیتی با فناوری دید در شب میتوانند تصاویری واضح با رنگ واقعی ارائه دهند و جرم و جنایت در شب را کاهش دهند. علاوه بر این، اکثر دوربین های مداربسته مجهز به حسگرهای حرکتی هستند که می توانند در صورت وجود حرکت انسان، زنگ هشدار و صدا را به صدا در آورند. این یک محافظت قابل اعتماد در برابر سرقت است.
پس از ضبط ویدئو یا صدا، این نوع دوربین ها سیگنال هایی را به ضبط کننده های دوربین امنیتی ارسال می کنند تا لحظات کلیدی را ضبط و پخش کنند. دستگاههای DVR یا NVR اغلب در سیستمهای دوربین مداربسته استفاده میشوند و ضبط قابل اعتمادی را در ۲۴ ساعت شبانهروز ارائه میکنند.
حقایق جالب در مورد دوربین های مداربسته
اولین استفاده ثبت شده از سیستم دوربین مدار بسته به سال 1942 برمی گردد. والتر بروخ، مهندس مشهور آلمانی، سیستمی را طراحی و نصب کرد که از دوربین مدار بسته برای نظارت بر شلیک موشک های V2 به سمت ناظران استفاده می کرد.
در سال 1949 بود که سیستم های دوربین مدار بسته برای اولین بار به صورت تجاری مورد استفاده قرار گرفتند. در آن سال یک شرکت آمریکایی Vericon را برای نظارت بر فرآیندهای صنعتی خطرناک معرفی کرد.
به لطف فناوری دوربین مداربسته، بینندگان میتوانستند در دهه 1970 ورزشهای پرداخت به ازای مشاهده را تماشا کنند. Battle of Jungle Disk در آن زمان توسط 50 میلیون دوربین مداربسته در سراسر جهان تماشا شد و یک رویداد تاریخی بود!
تا سال 1968 که شهر نیویورک دوربینهای فیلمبرداری را برای مبارزه با جرم و جنایت نصب کرد، از سیستمهای دوربین مدار بسته در نظارت امنیتی استفاده نشد. از آن زمان به بعد دوربین های مداربسته در سراسر جهان پخش شدند و به سرعت و بدون وقفه توانستند جایی برای خود در همه جا باز کنند.
بیش از 350 میلیون دوربین مداربسته در سراسر جهان وجود دارد که بیشتر برای نظارت امنیتی در مکان های عمومی یا منازل شخصی هستند و این تعداد بسیار زیاد است!
در کشورهای توسعه یافته روزانه بیش از 200 بار از شما توسط دوربین های امنیتی فیلم گرفته می شود، تعجب آور نیست که بدانید هر ده نفر در کشورهای پیشرفته بیش از یک دوربین امنیتی دارند!
افراد در کشورهای مختلف ممکن است نام های مختلفی برای دوربین های امنیتی مانند دوربین های نظارتی، دوربین های امنیتی مخفی یا دوربین مدار بسته و غیره داشته باشند.
اکثر دوربین های مداربسته دوربین های IP هستند که به اینترنت متصل می شوند و در هر جایی که اینترنت وجود دارد می توان از آنها استفاده کرد. این بدان معنی است که دوربین های مدار بسته دیگر کاملاً "مدار بسته" نیستند.